Barça

La Junta del Barça haurà d'avalar més de 6,5 milions d'euros

La delicada situació econòmica del Barça obliga els directius a posar com a garantia el seu patrimoni personal

Redacció Esport3Actualitzat

La situació econòmica del Barça és tan delicada que per complir el pla de viabilitat proposat a la Lliga el president i la junta directiva hauran d'avalar entre tots més de sis milions i mig d'euros. Patrimoni personal dels directius, retallades dràstiques a les seccions, rebaixa dels salaris dels alts executius, tancar operacions de sortida de jugadors del primer equip de futbol i buscar nous ingressos és ara mateix clau per a la sostenibilitat del club.

D'altra banda, la Lliga ha anunciat que afluixa una mica més el cinturó als clubs. Observant que el mercat del futbol espanyol gairebé no està fent operacions, Tebas ha augmentat la regla del quaranta per cent fins al cinquanta per donar una mica d'oxigen. Ara tots els equips de la Lliga que estiguin excedits, com és el cas del Barça, podran gastar 50 milions per cada cent que ingressin.

Visita d'obres

Els directius blaugranes han visitat les obres de remodelació de l'Spotify Camp Nou, que actualment ofereixen un aspecte bastant desangelat del coliseu blaugrana. Joan Laporta ha resumit les sensacions que han tingut: "La primera sensació que et genera és nostàlgia, però alhora és d'esperança, perquè estem complint un somni col·lectiu del barcelonisme".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut