Romeu, en primer pla, i Laporta, en segon pla, en un acte del club
Romeu, en primer pla, i Laporta, en segon pla, en un acte del club
barça

La junta del Barça avalarà prop de 6 milions per les seccions

El club vol evitar així una penalització de la Lliga per incomplir el pla de rebaixes de sous per a aquest curs

Redacció Esport3Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona haurà d'avalar una quantitat a l'entorn dels 6 milions d'euros. El motiu, no haver complert amb la previsió que va presentar a la Lliga de retallades de la massa salarial de les seccions. El club blaugrana havia presentat un pla de rebaixes de sous per a aquesta temporada que finalment no s'ha pogut fer efectiva.

Aquest aval, que s'aprovarà en la reunió que la junta farà el pròxim dia 28, ha de servir per evitar una possible penalització de l'òrgan que presideix Javier Tebas. LaLiga supervisa que els clubs que hi participen, tinguin o no una dimensió poliesportiva, estiguin sanejats

La notícia arriba l'endemà que es conegués la decisió de l'entitat de prescindir de Nikola Mirotic de cara a la pròxima temporada. La fitxa del montenegrí és la més alta de la plantilla de bàsquet.

Eduard Romeu deixarà els càrrecs a Audax

Per altra banda, el vicepresident econòmic del Barça, Eduard Romeu, deixarà tots els càrrecs que tenia a les empreses del hòlding de José Elías, com Audax Renovables i la marca de congelats La Sirena. La sortida de Romeu s'ha de confirmar el 30 de juny en la reunió d'accionistes de la companyia de qui va avalar Joan Laporta el 2021.

Anar al contingut