Luis de la Fuente durant un partit d'aquesta Eurocopa
Luis de la Fuente durant un partit d'aquesta Eurocopa (Reuters)
Eurocopa 2024

El pla de De la Fuente per frenar Alemanya: "No sé si em deixarà la UEFA"

El seleccionador espanyol ha tirat d'ironia davant els mitjans de comunicació en la prèvia de l'esperat duel de quarts de final

Redacció Esport3Actualitzat

Espanya i Alemanya es veuran les cares en el primer duel dels quarts de final d'aquesta Eurocopa. Possiblement seran els dos millors equips del campionat, però un dels dos acabarà eliminat. La rivalitat entre elles ve de lluny, i la prèvia ha tingut un foc creuat de les dues parts. Declaracions de JoseluPedri, que ha lamentat els excessos de Rüdiger, o també de l'exporter Jens Lehmann han posat emoció abans del gran partit.

L'últim a fer-ho, en to irònic això sí, ha estat el seleccionador d'Espanya, Luis de la Fuente. El tècnic ha assegurat que un dels grans perills del combinat germànic és Toni Kroos, que podria disputar el seu darrer partit com a professional.

El nivell demostrat durant aquesta temporada amb el Reial Madrid i a l'Eurocopa amb la seva selecció ha fet tirar d'imaginació a De la Fuente per intentar aturar-lo. "Havia pensat lligar-li els peus, però no sé si em deixarà la UEFA", ha dit entre riures.

ARXIVAT A:
Eurocopa 2024
Anar al contingut