Messi i Weghorst, els dos protagonistes del Països Baixos-Argentina (Reuters)

La intrahistòria del "Què mires, babau?": de la ràbia de Messi a la mediació del Kun

El davanter dels Països Baixos Wout Weghorst va ser objecte de la ira del crac argentí després del partit
Redacció Esport3 Actualitzat

Tots els aficionats sabien que el partit entre els Països Baixos i l'Argentina seria d'alt voltatge, però pocs es podien imaginar la tensió que es viuria en un duel que els de Scaloni van acabar emportant-se en una agònica tanda de penals.

El partit es va tancar amb 17 targetes grogues, 8 per als neerlandesos i 9 per als sud-americans, 48 faltes i accions violentes com la pilotada de Leandro Paredes a la banqueta de Louis Van Gaal. Fins i tot Mateu Lahoz va rebre crítiques dels dos equips en un duel en què ningú va quedar content amb el seu arbitratge.

Però, curiosament, un dels episodis de més tensió es va viure a la zona mixta. Leo Messi, quan atenia el micròfon del periodista de TyCSports Gastón Edul, va dirigir-se al davanter dels Països Baixos Wout Weghorst, autor dels dos gols "oranje", amb el ja viral "Què mires, babau?".

Què s'amaga darrere de la ràbia de Messi?

El davanter del Besiktas, tal com va explicar després del partit, va dirigir-se a l'exblaugrana per donar-li la mà, però l'astre argentí, enfadat, va apartar-li la seva.

"El respecto molt com a jugador de futbol, però ell ha apartat la mà i no ha volgut parlar amb mi. El meu espanyol no és gaire bo, però m'ha dit paraules irrespectuoses i això em decepciona. Estic realment decebut."

 

 

Després d'aquest moment damunt del terreny de joc, Weghorst va tornar-ho a intentar quan el crac argentí estava sent entrevistat, i va ser llavors quan va topar-se amb Lautaro Martínez i el Kun Agüero, que van fer de mediadors.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut