Totes les decisions del VAR han beneficiat el Madrid, que perdia 0-2 a casa contra el cuer, l'humil Almeria (EFE)
Barça

La indignació del Barça per l'escàndol del Bernabéu: les reaccions de Piqué, Masip i Iñigo Martínez

Indignació total amb les decisions arbitrals que han beneficiat el Reial Madrid en el partit que perdia contra l'Almeria

Redacció Esport3Actualitzat

L'escàndol monumental al Bernabéu en què el Reial Madrid s'ha vist afavorit pel col·legiat en el duel que perdia contra l'Almeria ha tingut un clamorós ressò a les xarxes.

L'àrbitre Hernández Maeso s'ha convertit en el gran aliat del Reial Madrid per remuntar el 0-2 que el cuer li havia plantat al marcador del Bernabéu. El seu arbitratge, en què amb tres revisions del VAR ha validat un penal inexistent per al Madrid, ha anul·lat un gol a l'Almeria i ha donat per bo un polèmic gol de Vinícius, no ha passat desapercebut i les xarxes han bullit amb cada decisió arbitral.

Les polèmiques decisions han provocat la indignació del barcelonisme i gran part del futbol espanyol. Un dels més expressius a l'hora de criticar l'arbitratge del Reial Madrid-Almeria ha estat Enric Masip. La mà dreta del president blaugrana Joan Laporta ha publicat a X (abans Twitter) per manifestar el malestar per l'actuació de l'àrbitre:

L'expulsió de Gaizka Garitano, entrenador de l'Almeria, ha provocat una segona reacció de Masip:

La vergonyosa jornada del Bernabéu ha provocat també l'irònic "storie" d'Iñigo Martínez a Instagram:

 

L'actuació de l'àrbitre ha aixecat molta polseguera: sense VAR, l'Almeria hauria guanyat per 1 a 3. Amb VAR, ha perdut per 3 a 2 i Gerard Piqué també hi ha volgut participar amb el seu particular estil, republicant un tuit seu antic en què es pot llegir:

"Veient una pel·lícula d'atracaments per Canal Movistar+"

 

 

El resum del polèmic partit del Madrid a casa contra el cuer:

Anar al contingut