La humilitat de Sergio Camello i la seva gestió dels diners
La humilitat de Sergio Camello i la seva gestió dels diners
FUTBOL

La humilitat de Sergio Camello i la seva gestió dels diners: "La meva mare guanya 700 euros"

Revela el sou de la seva mare i explica detalls del seu dia a dia

Actualitzat

En un món del futbol cada vegada més marcat pel luxe i els excessos, Sergio Camello, el davanter del Rayo Vallecano, emergeix com una figura que defensa la humilitat i els valors familiars. En una recent entrevista amb el diari ABC, el jugador madrileny de 23 anys ha sorprès el públic en compartir reflexions profundes sobre la seva relació amb els diners i com la seva infància ha modelat la seva perspectiva de la vida.

"No em veuràs amb una samarreta de 600 euros quan la meva mare en guanya 700 al mes."

El davanter va créixer en una llar on cada petit luxe era fruit de grans sacrificis. Recorda amb nostàlgia com, de nen, anar a menjar una vegada al mes a un restaurant xinès era una ocasió especial per a la seva família.

"No érem pobres, però sempre vam ser molt humils. Ni tan sols tinc un rellotge car. No crec que en pugui tenir un si miro el meu germà i ell no en té."

La humilitat de Sergio Camello i la seva gestió dels diners
La humilitat de Sergio Camello i la seva gestió dels diners

Un futbolista que va tenir clar que si sortia de l'Atlètic volia recalar en el Rayo Vallecano, i aquesta decisió sembla que va ser la correcta.

"Jo vinc d'un vestuari, el de l'Atlètic, on hi ha més egos, més estrelles, i aquí hi ha gent que s'ha currat els seus anys a Tercera, Segona... És gent que ho valora tot molt més. En un club com l'Atlètic hi ha jugadors que han disputat finals de Champions, hi ha campions del món... Llavors no són, diguem, persones reals. Si jo visc en una bombolla, ells viuen en una bombolla majúscula."

 

Malgrat la pressió, Camello es manté enfocat, conscient que el seu treball en el camp és el que defineix la seva carrera i no els luxes que pugui acumular fora d'ell. La seva actitud reflecteix una maduresa poc comuna en el món del futbol actual, la qual cosa el converteix en un referent no sols per als seus companys, sinó també per a una nova generació de futbolistes que busquen en ell un model a seguir.

Anar al contingut