La grada d'animació, buida
La grada d'animació, buida durant la segona part del Barça - Eintracht
Lliga Europa

La grada d'animació del Barça marxa de l'estadi com a protesta a la directiva

Els aficionats blaugrana han mostrat el seu malestar per la gestió en la venda d'entrades contra l'Eintracht de Frankfurt

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona, divendres passat, va fer una crida per omplir el Camp Nou per als partits contra l'Eintracht de Frankfurt i el Cadis. Per fer-ho, es va fer una petició als abonats que no volguessin anar a aquests dos partits perquè cedissin el seient a favor econòmic del club. És a dir, que tots els beneficis econòmics se'ls quedés el Barça i l'abonat no en rebés cap, a diferència del funcionament del seient lliure, no disponible aquesta temporada.

Aquest fet ha provocat una assistència massiva al Camp Nou d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt, que han tenyit de blanc les grades de l'estadi, superant de lluny les 5.000 entrades que tenien reservades. La imatge final ha estat la de milers de samarretes blanques en un Camp Nou que semblava més aviat un territori hostil que no pas amic per al Barça.

La situació ha generat malestar en molts aficionats blaugrana i alguns d'ells, com és el cas de la grada d'animació, ha protestat per l'actuació de la directiva. Els seguidors culers han decidit abandonar els seus seients al descans, deixant un gol nord mig buit a l'inici de la segona part. Minuts més tard, tots han tornat a ocupar la seva posició per seguir el partit.

Anar al contingut