El CAR de Sant Cugat espera reobrir les seves instal·lacions la setmana que ve
Esports

La Generalitat espera que el CAR de Sant Cugat es pugui reobrir aquest dilluns

El Centre d'Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat podria obrir les portes aquest dilluns, tot i que Sant Cugat del Vallès continuï en la fase 0 de la desescalada. Aquesta és la intenció de la Generalitat, que espera tenir el permís del govern central

Redacció Esport3Actualitzat

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha proposat aquest dijous que les zones que encara no passin a la fase 1 de la desescalada del confinament la setmana que ve puguin beneficiar-se d'alguna excepció. En aquest sentit, s'ha demanat al govern central que autoritzi la reobertura del CAR de Sant Cugat.

El fet que les instal·lacions d'aquest centre estiguin ocupades per atletes d'alt nivell, molts del quals classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio, o que treballen amb la idea d'aconseguir les marques mínimes per participar-hi, sembla suficient per aconseguir el permís per a la seva reobertura.

El Departament de Salut, en canvi, no demanarà la reobertura dels gimnasos ni altres centes esportius de Barcelona i l'àrea metropolitana, que continuarà prevista per a la fase 1.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut