Els jugadors d'Osasuna es lamenten d'una acció del partit (EFE)

La forta emprenyada d'Osasuna amb l'àrbitre troba un aliat en Xavi

El tècnic Arrasate i el capità David García asseguren sentir-se "perjudicats" per l'acció de Christensen sobre Arnaiz
Redacció Esport3 Actualitzat

Indignació a Osasuna pel criteri de l'àrbitre Muñiz Ruiz i, en particular, per la falta no assenyalada que hagués pogut frustrar el gol de Lewandowski. La diana del polonès al minut 59 ha trencat la igualada de la segona semifinal de la Supercopa d'Aràbia, però hauria pogut ser anul·lada si l'àrbitre del VAR, Del Cerro Grande, hagués apreciat res punible de Christensen sobre Arnaiz en una acció prèvia.

Les protestes dels navarresos han envoltat el col·legiat i, al final del matx, els jugadors seguien tant o més emprenyats. El capità David Garcia ha personalitzat el sentiment de greuge dels vermells denunciant que l'àrbitre ha sortit a beneficiar l'equip gran:  

''Casualment o no, quan succeeixen aquestes faltes, sempre es decanten pels mateixos. La mateixa falta que no ens ha xiulat a nosaltres, sí que l'ha xiulat a favor seu."

El malestar dels de Pamplona ha pujat de la gespa, a la llotja, passant per la banqueta. L'entrenador Jagoba Arrasate ha assegurat sentir-se "perjudicats per l'acció de Christensen perquè ha estat decisiva".

En la mateixa línia, Fran Canal, director general d'Osasuna, club present a Aràbia Saudita en condició de finalista de la passada Copa del Rei, s'ha remuntat al setembre per recordar l'últim enfrontament entre els dos equips a la Lliga. Aquella nit, segons Canal, el Barça s'emporta els tres punts als últims minuts per un penal de Catena a Lewandowski que en realitat és un "contacte lleu": "Així és impossible! A la Supercopa s'haurien d'aplicar els mateixos criteris que a la Lliga."

Aliat inesperat

La indignació d'Osasuna ha trobat un aliat inesperat en Xavi Hernández. El tècnic blaugrana ha reconegut a l'entrevista postpartit que "en directe, hagués xiulat falta". Un segon més tard i amb la mateixa sinceritat ha confessat que ha "canviat d'opinió en veure la repetició".

Mira el resum del Barça - Osasuna (2-0)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut