Cancelo arriba a Munic (@FCBayern)
Cancelo arriba a Munic (@FCBayern)
Barça

La fórmula que busca el Barça per emportar-se Cancelo

El club blaugrana espera tancar l'operació aquesta setmana d'un dels jugadors més desitjats

Xavier LemusActualitzat

La sortida de Dest al PSV ha accelerat la recerca del Barça per omplir la banda dreta de la defensa blaugrana. Tots els esforços estan centrats a tancar el fitxatge de Joao Cancelo, lateral del City de Pep Guardiola. L'àrea esportiva negocia per aconseguir una cessió amb compra condicionada al rendiment del jugador portuguès. És a dir, que el nombre de partits en els quals participi decideixi si cal pagar-ne traspàs d'aquí un any. Xavi el considera imprescindible per millorar el rendiment de l'equip i així alliberar jugadors com Kounde o Araujo d'ocupar una posició que no és natural per a ells, acostumats a fer de centrals.

El fitxatge es podria concretar aquesta mateixa setmana i només faltaria fixar el futur preu de compra del jugador que estarà condicionat pel número de partits que acabi jugant en l'onze de Xavi.

Activar més sortides, una prioritat per a la secretaria blaugrana

Mentrestant es continua treballant en el tema sortides. Continua esperant Clement Lenglet, qui no entra en els plans del tècnic egarenc. El Tottenham encara no ha fet una oferta convincent i al jugador no li acaba de fer el pes la proposta de l'Aràbia.

A nivell ofensiu també hi ha dos jugadors que podrien tenir el seu futur obert. Ansu Fati i Ferran Torres, que estan oferint un bon rendiment en aquest començament de temporada, poden tenir opcions en aquests últims dies de mercat lluny del Barça. De fet, tots dos no estan tenint els minuts que voldrien en les alineacions de Xavi.

El fair play continua condicionant noves inscripcions

Tot això amb jugadors com Iñigo Martínez, Marcos Alonso i Iñaki Peña que encara esperen que la situació econòmica millori i els puguin inscriure a la Lliga de Futbol Professional. Fins i tot, en el cas del defensa basc sembla que el seu contracte inclou una clàusula que li permet marxar cedit en cas que no pogués ser inscrit. El club necessita generar forat en el fair play per poder donar-los d'alta.

Anar al contingut