Vinícius s'enfada per una acció del joc en un partit
Vinícius s'enfada per una acció del joc en un partit
futbol

La ficada de pota monumental del Madrid que va provocar la ira de Vinícius

Un post del Madrid va desencadenar un conflicte totalment imprevist entre el club i el davanter, que hauria amenaçat de no jugar a Mestalla

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid volia silenciar el cas que Relevo ha desvelat aquest dijous. Una publicació a Instagram del club presidit per Florentino Pérez va desencadenar un conflicte totalment imprevist entre el club i Vinícius. En el post de la discòrdia s'hi veia el davanter brasiler petonejant l'escut al costat d'una enganxina de la parella de punxadiscos israelians "Vini Vici" on es veia l'evolució d'un mico a ésser humà en cinc etapes.

 

La mateixa informació assegura que la publicació va estar penjada escassament mitja hora, però va ser suficient per provocar la ira de Vinícius, víctima massa habitual d'aficionats xenòfobs que li dediquen gestos simiescos i altres expressions racistes.

L'internacional hauria agafat el telèfon per amenaçar el club de no jugar el tens partit de Mestalla i demanar que es prenguessin mesures contra els responsables. Faltava poc per entrar en la setmana del València-Madrid, dies en què el brasiler era a la primera pàgina informativa pels insults racistes rebuts a Mestalla l'any anterior i les veus que, des de la ciutat del Túria, l'acusaven de fer-se el màrtir.

De fons també es vivia la polèmica del vet valencianista a les càmeres de Netflix que volien gravar imatges per un documental del futbolista. Finalment, la intervenció del director general blanc, José Ángel Sánchez, va apaivagar els ànims i el brasiler no només va jugar a l'estadi del València sinó que va marcar els dos gols dels d'Ancelotti.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut