Lamine Yamal, després de marcar el primer gol del Barça a Granada (EFE)
Futbol

Espanya allibera finalment Lamine Yamal i tem l'últim intent del Marroc

L'endemà d'haver convocat el jove extrem tot i el comunicat mèdic del Barça, la RFEF admet la lesió. L'opció de la selecció nord-africana segueix oberta

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Espanyola ha fet un pas enrere i ha desconvocat Lamine Yamal, que va haver de viatjar fins a la concentració de la selecció espanyola a Madrid, tot i que el seu club, el Barça, havia emès un comunicat en què el declarava lesionat.

Els serveis mèdics de la Federació han comprovat que Yamal, efectivament, té una lesió al psoes de la cama esquerra i no està disponible per als dos partits de classificació de l'Eurocopa que ha de jugar aquesta setmana la selecció espanyola, contra Escòcia i Noruega. En arribar a l'aeroport del Prat el jugador caminava amb una lleugera coixesa.

El Marroc encara espera que s'hi repensi

No és freqüent que la Federació Espanyola vulgui comprovar amb el seu propi equip mèdic els diagnòstics emesos pels clubs. Però, en el cas del jove davanter mataroní, la raó de fons podria ser la voluntat d'assegurar-se que el jugador, que té la doble nacionalitat espanyola i marroquina, no pugui canviar de parer i anar a jugar amb la selecció nord-africana. D'acord amb els actuals estatuts de la FIFA, un cop jugats 4 partits amb una mateixa selecció ja no es poden fer canvis. Actualment, Lamine suma dues internacionalitats amb Espanya.

El jove extrem blaugrana, en qualsevol cas, no va participar en l'entrenament d'aquest dilluns, del qual qual es va retirar abans d'hora el també blaugrana Gavi.

Per suplir les baixes tant de Yamal com de Yeremy Pino, el seleccionador Luis de la Fuente ha cridat Bryan Zaragoza i Ansu Fati.

 

 

Anar al contingut