Amr Warda no disputarà la Copa d'Àfrica amb Egipte (Reuters)
Futbol internacional

La Federació d'Egipte aparta Amr Warda per un presumpte cas d'assetjament sexual

L'expulsió de l'extrem egipci del PAOK de Salònica és per "mantenir l'estat de disciplina" després que diverses dones van denunciar el jugador per suposat assetjament a les xarxes socials

Actualitzat

La Federació de Futbol d'Egipte (EFA) ha anunciat aquest dimecres l'expulsió de l'extrem egipci Amr Warda per "mantenir l'estat de disciplina" de l'equip després que diverses dones van denunciar el jugador per suposat assetjament sexual a les xarxes hores abans del debut contra la República Democràtica del Congo a la Copa d'Àfrica.

"El president de l'EFA, Hani Abu Reda, ha decidit apartar Amr Warda de la selecció nacional després de consultar amb el personal tècnic i administratiu de l'equip per mantenir l'estat de disciplina, compromís i concentració de l'equip", ha confirmat l'EFA en un concís comunicat publicat a la seva pàgina oficial de Facebook.

La decisió es produeix després que la setmana passada la model egípcia britànica Merhan Keller va fer públiques unes converses amb el futbolista de PAOK de Salònica grec a través de la xarxa social Instagram en què Warda insistia a la "infuencer" perquè l'anés a visitar a Grècia abans que es concentrés amb la seva selecció. Davant la negativa, la model va assegurar que el futbolista la va amenaçar, a més de dir-li "estúpida" i "prostituta", segons les captures de pantalla de la conversa difoses per la pròpia Keller.

També altres dones van denunciar públicament el futbolista a través de la xarxa social Twitter, plataforma en què van assegurar que Warda els va enviar vídeos amb contingut sexual. Aquestes acusacions de presumpte assetjament sexual van portar el futbolista a eliminar el seu compte de més de 2 milions de seguidors a Instagram.

Anar al contingut