La Federació Aragonesa sanciona un nen de 12 anys amb 25 partits sense jugar

Després dels greus incidents que van acabar amb dos jugadors infantils a l'hospital
Redacció Esport3 Actualitzat

Sanció severa de la Federació Aragonesa de Futbol en el futbol formatiu. Un jugador de 12 anys, de la Tercera Divisió infantil, ha rebut una sanció de 25 partits pels greus incidents que es van viure en el partit d'infantils entre el Cristo Rey i l'Alfindén. No ha estat l'únic: dos companys seus han estat castigats amb 15 partits sense jugar cadascun.

El partit, disputat el 17 de desembre, es va haver de suspendre en el minut 58 de joc per una vergonyosa batalla campal. Sis jugadors van acabar ferits, i dos van requerir atenció hospitalària pels cops de colze i les puntades dels rivals.

Sancions "en el grau màxim"

A.C., jugador de l'Alfindén, és qui ha rebut la sanció més contundent: 25 partits. Segons la resolució del Comitè de Competició, quatre han estat "per agredir un contrari amb el joc aturat", quinze "per agredir rivals, amb el joc aturat, i s'aplica la sanció en el grau màxim pel context en què van passar els fets, d'especial indefensió dels jugadors contraris, que estaven estesos en el terreny de joc", i sis partits "per insultar l'àrbitre de forma greu i reiterada".

Els dos companys castigats amb 15 partits sense poder jugar també han rebut "la sanció en grau màxim" per l'agressió a un contrari amb el joc aturat. A més, un altre jugador ha estat sancionat amb tres partits "per dirigir-se a l'àrbitre amb expressions de menyspreu, tipificades com a greus". El camp de l'Alfindén queda clausurat per als tres pròxims partits, a més d'altres sancions a auxiliars i entrenadors del club i una multa de 400 euros.

El partit s'ha donat per finalitzat amb el resultat de 3-2 en el minut 58.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut