Imatge de la baralla per una "clausulada" al joc Fantasy
Imatge de la baralla per una "clausulada" al joc Fantasy
futbol

La febre pel joc de la Lliga que ha provocat fins i tot una baralla amb policies ferits

LaLiga ha reimpulsat un joc que té un gran èxit, però que ha provocat estralls en un poble del País Valencià

El joc Fantasy de la lliga ha arribat fins a cotes desconegudes. La febre pel famós joc que ha reimpulsat la Lliga ha provocat fins i tot una baralla que ha acabat amb policies ferits

Els fets van tenir lloc a Xirivella, al País Valencià, el 16 d'octubre. Un jove es va presentar a casa d'un amic per una maniobra en el joc que no li havia agradat. La trifulca va acabar amb dos policies ferits, un d'ells amb el nas trencat. El culpable de començar la baralla, un jove amb una patologia diagnosticada, va haver de ser reduït amb una pistola tàser. 

L'escena va tenir moments de molta tensió. Un gran nombre d'amics i familiars es van presentar a la zona de la baralla i van amenaçar l'agent que va treure una pistola tàser. "Si treus la pistola, ens matem tots, aquí tots en tenim", va etzibar un dels familiars de l'instigador de la baralla.

La "clausulada" de la discòrdia

LaLiga ha conseguit reimpulsar el joc amb colaboracions importants amb mitjans com DAZN i Relevo. Milers de persones juguen a aquest Fantasy que consisteix a formar un equip amb jugadors de Primera Divisió i aconseguir punts en funció del seu rendiment. 

Una de les opcions més polèmiques entre els usuaris són les "clausulades". Cada jugador té un valor de mercat i un preu fixat de la seva clàusula de rescissió. Si un altre usuari paga en qualsevol moment aquesta clàusula, el jugador canvia automàticament d'equip. Aquesta situació porta que qualsevol usuari pot fitxar un jugador d'un altre usuari sense que el propietari hi pugui fer res.

Una "clausulada" va ser el detonant de la baralla de Xirivella, que va acabar amb dos policies ferits i diverses persones detingudes i acusades de desordres públics i atemptat contra l'autoritat. 

 

Anar al contingut