La increïble historia de Lawson: del Sant Andreu a compartir vestidor amb Messi
Messi, Busquets, Suárez i Sunderland celebrant un gol
Futbol

La fascinant història de Sunderland: del Sant Andreu a compartir vestidor amb Messi

El jove migcampista juga a l'Inter Miami amb diversos exjugadors del Barça

Redacció Esport 3Actualitzat

La història de Lawson Sunderland és una de les que deixen bocabadats els aficionats. El jugador nord-americà va néixer el 2001 a Illinois. En la seva etapa formativa va jugar en les acadèmies de diferents clubs del país i, fins i tot, va fer les proves per entrar al Liverpool.

Als setze anys es va traslladar a Espanya per incorporar-se al futbol base del Llevant. La seva estada a València va durar un any, fins que va venir a Catalunya, on va jugar als equips juvenils del Sabadell i la Damm. En aquesta època també van arribar les seves primeres convocatòries amb les categories inferiors dels Estats Units.

Abans de l'inici de la pandèmia, el març del 2020, va fitxar pel juvenil del Sant Andreu. En tan sols uns mesos va pujar al primer equip, amb el qual va jugar els play-offs d'ascens a Segona RFEF.


Vivia en una residència amb 30 joves més. "Ningú parlava anglès. I el més difícil va ser estar sol sense el pares", recorda de la seva etapa en què va venir a Barcelona per complir el somni de ser jugador de futbol.

 
Al mercat d'hivern de la temporada següent va rebre una oferta del segon equip de l'Inter Miami i va tornar al seu país.

El seu bon rendiment al filial nord-americà durant una temporada i mitja li va permetre signar el seu primer contracte amb l'equip sènior fa uns mesos. Ara gaudeix dels seus primers partits a l'MLS amb la companyia de Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suárez i Leo Messi, amb qui té diverses fotos al seu perfil d'Instagram.

D'admirador a companys d'equip. El somni que va venir a buscar a Barcelona es compleix al país on va néixer.

ARXIVAT A:
EsportsMessi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut