Lamine Yamal esperona el públic de Montjuïc durant un partit amb el Barça
Lamine Yamal esperona el públic de Montjuïc durant un partit amb el Barça
barça

La faraònica oferta del PSG per Lamine Yamal que el Barça va rebutjar abans de l'Eurocopa

El club va descartar una proposta que hauria suposat el fitxatge més car de tots els temps. Va ser abans del torneig que està engrandint el davanter d'encara 16 anys

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal està brillant a l'Eurocopa. La joia del Barça s'està guanyant l'admiració de tot el món, i més després del golàs contra França, que va permetre a Espanya classificar-se per a la final. Però, abans de l'inici del torneig de seleccions, ja hi va haver un club que va oferir una milionada al Barça després de la gran temporada de Lamine amb el primer equip.

La banqueta del combinat estatal s'aixeca per felicitar Lamine Yamal després del golàs de l'1 a 1
La banqueta del combinat estatal s'aixeca per felicitar Lamine Yamal després del golàs de l'1 a 1 (@SEFutbol)

Segons informa EFE, el club català va rebutjar una oferta del PSG de 250 milions d'euros per l'extrem de Mataró. En cas d'haver-se fet realitat, s'hauria convertit en el traspàs més car de la història, ja que hauria superat en 28 milions els 222 que el mateix club parisenc va abonar al Barça per endur-se Neymar l'estiu del 2017. Quant estaria disposat a oferir Al-Khelaïfi, ara que Lamine ha explotat, per deixar en segon pla el seu enyorat Mbappé?

Deco, director esportiu del Barça, confia plenament en el noi de 16 anys i el considera una peça essencial del projecte esportiu; uns criteris que s'imposen a les necessitats econòmiques urgents de l'entitat. De fet, Lamine Yamal va renovar recentment la seva vinculació amb el club que l'ha format.

L'extrem, que somia en jugar al Camp Nou al costat de Nico, va firmar fins al 2026 amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros, un contracte amb possibilitat d'ampliar-se fins al 2028 quan compleixi la majoria d'edat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

La renovació de l'estrella catalana no és cap cas aïllat. La directiva fa temps que aposta per blindar els joves que destaquen. Pau Cubarsí, Héctor Fort i Fermín López també han ampliat els seus contractes en la darrera temporada, amb unes clàusules prou prohibitives per espantar la temptació dels clubs amb més múscul econòmic. L'única troballa del planter que ha emprès un camí diferent ha estat el "blue" Marc Guiu.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
Anar al contingut