Pablo Laso no s'ha mossegat la llengua (Europa Press)
Bàsquet

La desconsideració de Pablo Laso cap a Willy Hernangómez: "Bastant subnormal"

El tècnic del Baskonia no es mossega la llengua a l'hora de valorar l'incident entre el pivot blaugrana amb l'aleshores tècnic, Roger Grimau, que tampoc en surt ben parat

Redacció Esport3Actualitzat

Potser era pel context, una xerrada distesa en un fòrum econòmic, però Pablo Laso no s'ha mossegat la llengua a l'hora de valorar l'incident que hi va haver entre Willy Hernangómez i Roger Grimau la temporada passada, quan, en un temps mort, el jugador blaugrana es va desentendre de les instruccions del seu tècnic i li va etzibar un contundent: "Et queden dos telenotícies". 

El tècnic del Baskonia ha considerat que l'actiud del jugador madrileny va ser "bastant subnormal". En la valoració del preparador vitorià, també ha rebut Grimau, aleshores entrenador del Barça i receptor del menysteniment d'Hernangómez, per no haver parat els peus al seu jugador:     

"Bastant subnormal, el jugador (...). Jo, com que soc una mica sarcàstic, li hauria preguntat què és un telenotícies. No crec que el jugador hagi d'entrar en això i no crec que l'entrenador hagi de deixar que s'arribi a aquesta situació. Segur que hi va haver coses pel camí. No s'arriba a situacions d'aquesta mena així com així. Si arribes a aquest punt de fricció és perquè no has fet bé la teva feina. Jo no arribaria mai a una situació així. Prefereixo que el treballador no hi sigui i, si no, no hi soc jo. Al final, la que en surt perjudicada és l'empresa." 

Laso, que a partir d'aquesta temporada entrena el Baskonia -l'equip on es va formar com a jugador-, ha valorat diferents aspectes del bàsquet i de l'esport en general, analitzant-lo des d'un punt de vista empresarial: 

"L'esport en general ha canviat molt. Sempre dic que abans jugàvem un grup d'amics amb un parell d'americans. Ara això és una empresa (...). Els diners no et fan més poderós, perquè jo, de fet, no soc el que cobra més. Hi ha jugadors que poden cobrar més que jo, però que tenen menys poder dins del grup. El respecte amb els treballadors es guanya d'una altra manera."

 

Anar al contingut