Pilota d'Or

La declaració d'amor de Messi al Barça en rebre la Pilota d'Or

Era prou evident que Leo Messi s'emportaria la Pilota d'Or de la categoria masculina. El que potser no s'esperava ningú eren les repetides paraules d'estima cap al Barça que va pronunciar l'argentí

Redacció Esport3Actualitzat

Després de guanyar la seva vuitena Pilota d'Or, Leo Messi va oferir una roda de premsa que es va convertir en una autèntica declaració d'amor al Barça.

L'argentí es va referir al club blaugrana amb gran estima d'una manera clara i repetitiva:

"El Barça és l'equip que estimo i estimaré tota la vida."

En canvi, el campió de lliga a França amb el PSG no va dirigir en el seu parlament ni una sola paraula a l'equip parisenc.

Les referències al Barça no van deixar de repetir-se en el discurs de l'argentí. Fins i tot va arribar a dir que el seu futur estarà lligat al del club blaugrana:

"Tornaré a Barcelona, casa meva és a Barcelona, i tant de bo pugui col·laborar en un futur amb el Barça."

El temps ha passat i alguna cosa ha canviat entre Messi i el club presidit per Joan Laporta. La ferida provocada pel traumàtic adeu del futbolista s'ha anat guarint i l'argentí va parlar de la seva tornada al Barça com un somni futurible.

Del possible homenatge del Barça, Messi va confessar que seria feliç si es pogués acomiadar de la gent d'una altra manera:

"Crec que va quedar una sensació estranya. Mereixo poder acomiadar-me de la meva gent, amb qui tantes alegries i tristeses he compartit. És casa meva. Estimo el club i la gent de Barcelona. Si arriba, jo encantat de poder-hi ser".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut