Al-Khelaïfi saluda Messi en un entrenament del PSG

La decisió del PSG que va fer vessar el vas de la paciència dels Messi

Si en algun moment l'astre argentí va pensar a renovar, una resposta d'Al-Khelaïfi l'hi va treure del cap
Redacció Esport3 Actualitzat

Finals d'abril i no hi ha res que faci pensar en una imminent renovació de Leo Messi amb el PSG. L'última informació de Le Parisien apunta més aviat al contrari. D'acord amb el mitjà francès, el conjunt del Parc dels Prínceps estaria preparant la temporada que ve sense l'astre argentí, que segueix sense respondre a l'oferta per continuar un any més i respectant els emoluments pactats l'agost del 2021.

Le Parisien, però, revela un capítol desconegut del serial de la renovació de Messi. Va passar al desembre, quan totes dues parts haurien assolit un principi d'acord. Tornant de Qatar amb el Mundial a la butxaca, el rotatiu assegura que el pare i representant del jugador, Jorge Messi, hauria demanat una pujada salarial per la seva condició de campió del món. Una petició que hauria rebut una resposta negativa de part de Nasser al-Khelaïfi, president del club.

Un episodi que podria haver fet vessar el vas de la paciència dels Messi, que, per la seva banda, sempre han negat que els diners guiïn els seus plans per a l'any vinent, com sí que ho podria fer un bon projecte esportiu... o emocional. Sigui com sigui, l'equip més ric de França comença a descomptar els partits que li queden per gaudir del de Rosario, mentre augmenten els indicis que fan pensar en un retorn al Camp Nou.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut