Xavi i De Jong durant el partit contra el Celta
Xavi i De Jong durant el partit contra el Celta (EFE)
barça

La data del retorn de Frenkie de Jong: Xavi la marca en vermell

El neerlandès es recuperarà del turmell lesionat durant l'última aturada de seleccions de l'any

Redacció Esport3Actualitzat

A falta d'un gir dels esdeveniments, una data es presenta com la més probable per al retorn de Frenkie de Jong als terrenys de joc. El neerlandès es va lesionar contra el Celta el 23 de setembre i acabarà de recuperar el seu turmell malmès durant l'última aturada de seleccions de l'any. D'aquesta manera, el migcampista no forçarà per tornar contra l'Alabès, el rival del diumenge entrant, i s'esperarà fins al 25 de novembre per redebutar al camp del Rayo Vallecano.

Frenkie de Jong, lesionat en el partit contra el Celta (Reuters)

Les sensacions d'un dels jugadors més enyorats per Xavi han millorat els últims dies. En més d'una ocasió, el tècnic de Terrassa ha justificat la falta de control dels seus per l'absència de l'ex de l'Ajax, que té les estadístiques a favor.

La dependència de Frenkie

És demolidora la comparativa elaborada per Mundo Deportivo dels partits d'aquesta temporada amb De Jong i sense al camp. El neerlandès va deixar un Barça imbatut en els set enfrontaments que va jugar abans de fer-se mal, amb sis victòries i un empat. En els nou partits en què ha faltat, en canvi, dues derrotes (al clàssic i a Hamburg), dos empats i cinc triomfs.

Anar al contingut