Els Joaos, Gündogan, Oriol Romeu i Vitor Roque han abandonat el club
Els Joaos, Gündogan, Oriol Romeu i Vitor Roque han abandonat el club
Barça

La dada que demostra la dissolució del projecte del Barça

La sortida d'Ilkay Gündogan al City i la de Vitor Roque al Betis deixa Íñigo Martínez com a únic jugador que continua a la plantilla de tots els fitxatges de l'estiu passat

Redacció Esport3Actualitzat

Els fitxatges d'Ilkay Gündogan, d'Oriol Romeu i les cessions dels Joaos van il·lusionar un projecte blaugrana amb Xavi al capdavant. Cert és que l'egarenc va trobar a faltar l'arribada d'un jugador més --segurament Bernardo Silva-- que no es va fent realitat. Malgrat tot, l'inici de temporada va engrescar els socis blaugranes, que confiaven que l'equip podia lluitar per guanyar títols. Un equip que, a més, es va reforçar a l'hivern amb l'arribada del jove Vitor Roque.

Mesos més tard, però, la situació ha fet un gir de 180 graus a Can Barça. Ni Gündogan, ni Romeu, ni els Joaos... ni tampoc Xavi Hernández. Tots han abandonat un club blaugrana que segueix amb problemes econòmics per incompliment de la regla de l'1x1.

Només falta per tancar la sortida de Vitor Roque al Betis, el que faria que tan sols hi hagués un supervivent del mercat de fitxatges de l'estiu passat: Íñigo Martínez. Precisament, la continuïtat del central basc va estar en dubte durant moltes setmanes. I és que el Barça no va inscriure el futbolista a la Lliga fins al dia abans del debut contra el València a Mestalla. Una inscripció que es va dur a terme gràcies a la lesió de llarga durada de Ronald Araujo.

La situació actual ha obligat el Barça a deixar marxar Ilkay Gündogan de franc a Manchester per poder inscriure Dani Olmo a la Lliga. L'ex del Leipzig és l'únic fitxatge de renom d'aquesta temporada, juntament amb la incorporació de Pau Víctor, del Girona.

Anar al contingut