Els jugadors del Girona celebrant un gol
Girona

La Copa del Madrid fa somiar encara més el Girona de Míchel

La victòria dels blancs a la final de La Cartuja deixa els gironins en posicions europees

Redacció Esport3Actualitzat

El triomf del Reial Madrid a la final de la Copa del Rei contra l'Osasuna deixa un efecte col·lateral que pot ser més que positiu per al Girona. L'equip de Montilivi, setè a la classificació, estaria ara mateix classificat per a la pròxima edició de la Conference League.

La victòria blanca a La Cartuja fa que la Copa del Rei no doni cap bitllet per a la Copa i que la Lliga passi a adjudicar-ne un altre. D'aquesta manera, el sisè lloc de la classificació valdrà una classificació per a l'Europa League, i el setè, una plaça a la pròxima Conference League

El Girona, que s'ha vist immers en la lluita de forma sorprenent, veu com la possibilitat de jugar la temporada que ve a Europa és ara una mica més real.

Tot i això, els de Míchel hauran de lluitar fins al final per aconseguir-ho, ja que l'estret marge amb l'Athletic Club, el Rayo o l'Osasuna no permet gaires errors. En les últimes jornades de la Lliga, han de visitar la Reial Societat, el Celta i l'Osasuna i rebre el Vila-real i el Betis, gairebé tots de la part alta de la taula. 

L'única excepció

L'únic que faria que el setè lloc de la Lliga no donés accés a la Conference League seria que el Sevilla guanyés l'Europa League i quedés entre els set primers. Ara mateix, els andalusos són onzens, a tres punts del Girona i a vuit del Betis, que és sisè. 

Anar al contingut