FUtbol

La Copa Amèrica de futbol i la gira americana del Barça, a 3Cat

A partir de dijous de la setmana que ve, el dia 20, fins al 14 de juliol, 3Cat oferirà en directe els 32 partits de la competició

Actualitzat

3Cat ha adquirit els drets de dos dels grans esdeveniments de futbol d'aquest estiu i és de moment l'única televisió  i plataforma que emetrà en obert aquestes dues grans competicions. La Copa Amèrica de futbol, que es jugarà als Estats Units, començarà el 20 de juny i acabarà el 14 de juliol. 3Cat oferirà en directe els 32 partits de la competició. I a partir del 30 de juliol també emetrà els partits de la gira americana del FC Barcelona començant per l'enfrontament  amb el Manchester City a Orlando, el clàssic amb el Reial Madrid el 3 d'agost a Nova Jersey i el partit contra el AC Milan el 6 d'agost a Baltimore.

Copa Amèrica de futbol i gira americana del FC Barcelona

La Copa Amèrica de futbol és el torneig internacional de futbol més antic del món amb més de 100 anys d'història i aquest 2024 se celebra per segona vegada als Estats Units. Enguany participaran 10 seleccions de la Conmebol (Confederació Sud-americana de Futbol) i els 6 millors equips de la Concacaf (Confederació del Nord, Centreamèrica i el Carib de Futbol Associació).

L'Argentina de Leo Messi defensarà el títol aconseguit en l'última edició, que es va celebrar al Brasil. Precisament, la "canarinha" és l'altra gran candidata en aquesta Copa Amèrica. Té com a principals estendards els madridistes Vinícius Júnior i Rodrygo, a més del balugrana Raphinha o els jugadors del Girona Yan Couto i Savinho.  

Seus dels partits de la Copa Amèrica de futbol

Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés faran les retransmissions dels 32 partits de la competició que es podran veure tant per TV3, com per Esport3 i per la plataforma 3Cat.

Ells també seran els responsables de fer les retransmissions dels tres grans partits de la gira americana del FC Barcelona. Un Barça amb el nou tècnic Hansi Flick que jugarà el primer partit contra el Manchester City de Pep Guardiola i un segon partit amb el Reial Madrid, que convertirà aquesta gira en una nova oportunitat de viure un dels partits amb més impacte mundial: el clàssic.

3Cat i els grans esdeveniments esportius

Aquestes retransmissions se sumen al compromís inequívoc de 3Cat amb l'esport i els grans esdeveniments esportius que es fan a casa nostra i amb aquelles competicions en què participen esportistes catalans. En total, 3Cat fa més de mil retransmissions entre la ràdio i la televisió tant de producció pròpia com amb senyal extern. Aquesta temporada s'han adquirit els drets d'algunes de les competicions més importants amb la presència i victòria d'equips catalans com la Champions League de futbol femení o la Champions d'Handbol. En aquest sentit, l'aposta esportiva també té els seus exemples amb les retransmissions que es faran la Copa Amèrica de Vela o les dues grans proves de motor que es fan al Circuit de Barcelona – Catalunya com el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP (24-26 de maig) i de l'Aramco Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 (del 21 al 23 de juny).

ARXIVAT A:
Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut