Barça

La conversa de Flick amb Héctor Fort que els engrandeix a tots dos

El tècnic i el lateral van ser protagonistes al final de la golejada del Barça al Valladolid

Laia TudelActualitzat

Héctor Fort és l'únic jugador dels disponibles que no ha debutat aquesta temporada amb el Barça de Hansi Flick. Tot i anar convocat als 4 partits de Lliga, encara no ha jugat cap minut.

Dissabte, a la golejada al Valladolid, el tècnic del Barça esgota els 5 canvis i en un d'ells, l'últim, hauria d'haver entrat Hèctor Fort. Quan acaba el partit, una de les primeres coses que fa Flick és agafar Fort i tenir una conversa amb ell, que acaba amb un somriure del jugador i una abraçada de tots dos.

Què li diu el tècnic del Barça? Flick l'agafa per explicar-li els motius de per què no ha jugat. Li diu que estava a punt de fer-lo sortir a jugar però que Dani Olmo els havia demanat el canvi i que per això no surt. En aquesta mateixa conversa li afegeix que estigui tranquil, que s'està entrenant molt bé i que jugarà.

El canvi d'Olmo arriba al minut 83, després de fer el sisè gol el Barça, i al seu lloc entra Pablo Torre. En aquesta finestra és on hauria d'haver entrat Héctor Fort per un altre jugador, però com que Olmo els demana el canvi, no el fan entrar.

És una conversa que Héctor Fort valora i que per un jugador jove i que encara no ha jugat li va molt bé, tot i que el jugador està tranquil perquè als entrenaments Flick ja li diu que està molt content amb el seu rendiment i que jugarà perquè la temporada és molt llarga.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
Anar al contingut