Kessie celebrant un gol amb el Barça (EFE)

La contundent resposta de l'agència de representació de Kessie als rumors sobre la seva sortida del Barça

Demana sense embuts que es deixi de publicar "informació enganyosa o sense fonament" sobre l'ivorià
Redacció Actualitzat

Franck Kessie és un dels jugadors del Barça amb bon cartell al mercat. Les necessitades arques del club podrien rebre una quantitat important de diners amb el traspàs de l'ivorià, arribat fa un any a acost zero. Una venda del migcampista que tindria, doncs, un rendiment econòmic immediat en termes de fair play financer. 

En els darrers dies s'han disparat els rumors sobre la seva possible sortida rumb a destins europeus com Alemanya, o més exòtics com Aràbia Saudita. Davant aquestes informacions, però, l'agència de representació del futbolista, Ambition Group Sport Managment, ha deixat clara la seva intenció de romandre a Barcelona amb un contundent comunicat. Demana sense embuts que es deixi de publicar "informació enganyosa o sense fonament" sobre l'ivorià i menciona directament el perfil de l'streamer Gerard Romero.

Franck Kessie va arribar la temporada passada procedent del Milà i en la seva primera campanya ha jugat en 43 partits i ha marcat 3 gols. Un d'ells, el que va donar la victòria en el clàssic de Lliga del Camp Nou, d'especial bon record per a l'afició. L'estiu de 2022 va firmar un contracte per 4 temporades amb una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut