Lamine Yamal esperona el públic de Montjuïc durant un partit amb el Barça

La confessió de Lamine Yamal: Messi no ha estat el seu ídol

El blaugrana, sensació de l'Eurocopa, també demostra el seu desvergonyiment davant la premsa abans dels quarts
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lamine Yamal

Amb la mateixa facilitat que dribla rivals, Lamine Yamal entoma les preguntes dels periodistes que volen escoltar les opinions d'una de les grans sensacions de l'Eurocopa. A deu dies de fer 17 anys, el mataroní demostra el seu desvergonyiment tant a la gespa com davant la premsa.

La millor prova d'això són les seves respostes a tota mena de qüestions. En un test d'El Chiringuito TV no ha tingut cap problema a desafiar l'exporter alemany Jens Lehmann, que en les últimes hores ha menyspreat la selecció espanyola definint-la de "juvenil" i "innocent". "Aviam si divendres [quan s'enfrontaran als quarts contra els germànics] som tan petits...", ha contestat l'extrem.

Però l'opinió del jugador del Barça més comentada ha estat la relacionada amb les seves fílies futbolístiques. Lamine Yamal ha confessat que el seu ídol no era Leo Messi, amb qui se l'acostuma a comparar per la prematuritat del seu talent, sinó un brasiler que va ser company de vestidor de la llegenda blaugrana més gran:

"Messi és el millor jugador de la història però a mi el que m'agradava veure era Neymar."

Sobre gustos, no hi ha res escrit. No en va, el millor Neymar va fer fruir el Camp Nou atacant des de la banda dreta, la mateixa que des d'aquest curs és propietat de Lamine Yamal

 

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut