La confessió de Laporta a un nen "txuri-urdin": "És la sort dels campions..."
Laporta conversa amb jove aficionat de la Reial (CCMA)
Barça

La confessió de Laporta a un nen "txuri-urdin": "És la sort dels campions..."

El president del Barça deixa una anècdota en acabar el partit contra la Reial Societat que exemplifica el moment de l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Les converses amb els nens sovint revelen els pensaments més inherents dels adults. La tendresa d'un aficionat rival pot desembocar a una confessió que, si bé pot semblar evident, amb un micròfon o en una llotja segurament no s'expressaria amb tal naturalitat. És el que li ha passat a Joan Laporta, conscient que del viatge a Sant Sebastià el Barça només en pot extreure els tres punts. Sigui com sigui, victòria in extremis amb gol d'Araujo de la qual és conscient el barcelonisme. També el president blaugrana.

Eren passades dos quarts de dotze de la nit, quan la directiva blaugrana sortia d'Anoeta després d'un partit amb una primera part qualificada per Xavi "d'inacceptable". Laporta es va aturar per fer-se fotografies amb diversos aficionats, tant blaugranes com "txuri-urdin".

Mentre un jove aficionat de la Reial Societat preparava el mòbil per fer-se una selfie amb el president, Laporta va ser sincer. Aquesta és la trobada:

 

"Heu jugat molt bé. Us heu merescut, fins i tot, guanyar. Necessitàvem aquests tres punts i, a vegades, és la sort dels campions... Enhorabona. Eskerrik asko."

Amb uns copets a l'espatlla del nen i dos petons a la seva mare, Laporta va protagonitzar una anècdota postpartit que exemplifica el sentir de molts culers. Tres punts vitals per no despenjar-se de Girona i Madrid, i oblidar com més aviat millor la falta d'intensitat a Anoeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

Recupera el resum del Reial Societat - Barça:

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut