Lamine Yamal li allarga la mà a Lewandowski, que l'ignora (LaLiga)

La cobra de Lewandowski a Lamine Yamal que escalfa l'ambient blaugrana

El davanter polonès, que dobla en edat el seu company, el renya i li nega la mà després d'una ocasió fallada del Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ha tirat endavant un partit que s'havia posat molt difícil davant l'Alabès (2-1) amb dos gols de Robert Lewandowski. Però el davanter polonès no ha agafat protagonisme només per haver trencat la seva sequera golejadora, sinó també per un gest cap a Lamine Yamal que no ha passat desapercebut. 

L'acció s'ha produït al minut 71, quan el partit estava empatat (1-1), i el Barça buscava amb ànsia el triomf. Yamal ha fet jugada per la banda dreta, ha retallat cap a dins i ha provat el xut a porta sense sort. Lewandowski li ha recriminat que no li passés la pilota. Tant és així que quan el jove jugador mataroní s'ha acostat a ell i li ha allargat la mà, el 9 blaugrana l'ha ignorat, i li ha fet el que s'anomena col·loquialment una cobra. 

Es desconeix si aquesta acció pot tenir conseqüències més enllà del moment, però la imatge s'ha fet viral i ha provocat un viu debat a les xarxes. Uns opinen que es pot tolerar com a part de la tutela de l'ariet de 34 anys cap als companys més joves, però són majoria els qui censuren l'actitud del veterà davanter blaugrana cap a un company de només 16 anys.   

Al "Gol a gol", els analistes del programa també han comentat el gest de Lewandowski.

El resum del Barça-Alabès (2-1)

     

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut