Flick somriu en un entrenament d'aquesta setmana amb el Barça
Flick somriu en un entrenament d'aquesta setmana amb el Barça (@FCBarcelona)
barça

La Champions porta més canvis en les rutines de Hansi Flick

L'arribada de l'entrenador alemany al Barça ha modificat alguns costums de l'anterior etapa

Redacció Esport3Actualitzat

Cada entrenador que arriba a un nou equip intenta imposar el seu segell dins i fora de la gespa. L'era Hansi Flick ha arrencat amb bons resultats al camp, un joc intens i efectiu i algunes variacions pel que fa als hàbits que s'havien consolidat en l'etapa anterior.

Dissabte passat, en la prèvia del derbi de Montilivi, el tècnic alemany va planificar una roda de premsa a la tarda poc habitual. A més a més, l'equip, acostumat a viatjar el mateix dia de partit, va fer nit a Girona; una logística que es podria repetir quan l'horari dels enfrontaments sigui anterior a la franja del vespre.

En els partits de Lliga jugats a casa, Flick ha introduït una altra novetat. Els jugadors es concentren al matí en un hotel de la ciutat i pugen en bus fins a Montjuïc. En l'operativa anterior, l'expedició quedava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, des d'on arrencava el viatge en grup.

Coincidint amb el retorn de la Champions, el tècnic de Heidelberg ha decidit que l'entrenament de la vigília del debut a Mònaco se celebri a Barcelona. Les tradicionals sessions a l'estadi del rival són opcionals i, a més, acostumen a tenir una limitació horària.

Finalment, també ha sorprès la decisió de pernoctar en terres monegasques després del matx de dijous, en lloc de viatjar després del partit. Tot i això, l'equip té programat un entrenament per a divendres abans de dinar (13.00) a Barcelona.

Anar al contingut