Messi abandona el terreny de joc capcot (EFE)

La catàstrofe d'Anfield entra en el llistat de principals nits negres del Barça a Europa

Les finals de Sevilla i Atenes, o més recentment les derrotes a París, Torí i Roma, configuren un llistat que ja comença a ser repetitiu
Santi Padró Actualitzat

El somni de la final al Wanda es va acabar a Anfield amb un llançament de córner horriblement defensat. El camí de la Champions de l'any passat també es va trencar amb un altre córner, a l'estadi olímpic de Roma. Semblava que el Barça havia après la lliçó del que va passar a l'abril de l'any passat amb una eliminació que no s'ha pogut oblidar.

La dolorosa derrota d'Anfield ja està al nivell de les grans desfetes de la història del Barça. A Atenes, en la final del 1994, amb Johan Cruyff a la banqueta i just després de guanyar la quarta Lliga consecutiva, el Milan de Fabio Capello va esborrar del partit els blaugranes.

Precisament aquest dimecres es complien 33 anys de la final de la Copa d'Europa de Sevilla del 1986, on el Barça de Terry Venables va perdre el títol davant l'Steaua de Bucarest als penals. Per a tots els barcelonistes, aquella va ser una altra nit per oblidar.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut