La catalana Sheila Avilés i el japonès Ruy Ueda es pengen l'or en la Livigno Skymarathon 2019

Oriol Cardona i Gisela Carrión han pujat al tercer calaix del podi. El català comparteix ara liderat a la general amb el japonès Ueda
Actualitzat

Una setmana després d'aconseguir el bronze individual i la plata d'equips al Mundial de Trail, Sheila Avilés ha guanyat la sisena prova de la Copa del Món que s'ha disputat als Alps Italians, la Livigno SkyMarathon. En categoria masculina, el guanyador ha estat el japonès Ruy Ueda. Oriol Cardona i Gisela Carrión han estat tercers i un total de 13 atletes espanyols s'han colat en el top 10.

El circuit, que va tenir modificacions a causa de les nevades, es va resoldre amb una cursa de 31 km i 2.650 m de desnivell positiu que incloïa parts amb cordes, crestes i descensos tècnics.

A la cursa femenina hi ha hagut una intensa lluita entre les cinc millors dones, Sheila Avilés, Elisa Desco, Gisela Carrion, Oihana Azkorbebeitia i Holly Page. No obstant això, el segon lloc no era una opció per a la campiona del dia, Sheila Avilés. Després de situar-se en el segon lloc l'any passat a Livigno i perdre una posició en el podi al Japó, l'atleta catalana ha arribat amb la intenció de pujar al calaix més alt del podi i així ho ha fet (3:52:40). Segona ha estat la italiana Elisa Desco, que ha arribat a quatre minuts d'Avilés (3:56:11); tercera, amb 3:58:49, ha estat Gisela Carrión; quarta, amb 4:07:07, la basca Oihana Azkorbebeitia, i cinquena, amb 4:12:30, Holly Page.

Oriol Cardona, tercer

En categoria masculina, Ruy Ueda ha dominat la cursa de principi a fi amb un temps de 3:22:57. L'atleta japonès ara comparteix la primera posició en el rànquing general amb el seu principal rival, el català Oriol Cardona, que ha acabat tercer amb un temps de 3:26:24, dos minuts per darrere de l'italià Daniel Antonioli (3:24:37).

La pròxima cursa de la Copa del Món serà el 29 de juny a l'Olympus Marathon.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut