Laia Aleixandri amb el City
Barça

La catalana del Manchester City que es deixa estimar pel Barça

La jugadora del conjunt anglès Laia Aleixandri ha deixat les portes obertes per tornar al Barça quan se li acabi el contracte, el 2025

Redacció Esport3Actualitzat

La internacional de la selecció espanyola i jugadora del Manchester City Laia Aleixandri podria fer les maletes per tornar a casa. La defensa de Santa Coloma de Gramenet finalitza contracte amb l'equip cityzen el juny del 2025 i no ha tancat les portes a tornar al Barça, club on es va formar, en finalitzar aquesta temporada.

Aleixandri, en la prèvia del partit de la Champions League femenina contra el París FC, ha respost sobre el possible interès del Barça per aconseguir els seus serveis i ella s'ha mostrat satisfeta de "fer les coses bé".

"Aquesta és una de les coses que et van arribant quan saps que estàs fent les coses bé amb l'equip i a nivell personal."

Malgrat deixar la porta oberta i demostrar la seva satisfacció pels rumors que la situen al Barça, la catalana ha deixat clar que està "contenta" al Manchester City i que "ho donarà tot pel club".

"Sé que acabo contracte a final de temporada, però ara mateix estic centrada a donar el millor de mi a aquest club i a aquest equip."

La jugadora de Santa Coloma ha estat protagonista aquest estiu als Jocs Olímpics de París, on la selecció espanyola va quedar en la quarta posició, sense medalla. Però Laia Aleixandri va estar absent en el Mundial guanyat el 2023 a Austràlia, per ser una de "les 15" del conflicte amb el seleccionador Jorge Vilda.

Laia Aleixandri, de 24 anys, va arribar a Anglaterra en la temporada 2022-23, després de cinc anys a l'Atlètic de Madrid. La jugadora, que va arribar al Barça amb 11 anys, podria tornar a casa com a agent lliure si acaba acceptant l'oferta del club blaugrana per incorporar-s'hi la pròxima temporada.

El seu cas té moltes similituds amb el d'Ona Batlle, que després d'una etapa al Manchester United va emprendre el camí de tornada cap a casa.

 

Anar al contingut