Alcaraz i la seva canellera, a París, protagonistes del primer dissabte dels Jocs (Reuters)

La canellera d'Alcaraz, víctima de l'emboscada publicitària dels Jocs

El tenista ha volgut portar el seu vincle amb Nike massa enllà i ha estat advertit pel jutge de cadira
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Jocs Olímpics

Carlos Alcaraz va renunciar a assistir a la cerimònia inaugural dels Jocs per estar descansat de cara a la jornada doble d'aquest dissabte. El murcià afrontava el seu debut en el circuit d'individuals i la no menys esperada estrena als dobles al costat de Rafa Nadal. En el primer dels compromisos, però, el gran favorit a la medalla d'or ha viscut un episodi que no estava al guió.

Abans d'arrencar el matx que ha guanyat plàcidament davant el libanès Hady Habib, 275 del món, ha estat advertit pel jutge de cadira. El motiu? La seva canellera Nike ha caigut a l'anomenada emboscada publicitària dels Jocs, el nom col·loquial que rep l'estratègia dels organitzadors per vetar la promoció de qualsevol marca que no estigui a la llista de patrocinadors oficials de la competició. La solució que ha improvisat el número 3 del món ha estat girar-se la peça de roba i amagar el distintiu. 

A la meitat d'aquesta seqüència que resumeix el compromís de debut d'Alcaraz s'aprecia l'escena amb el jutge de cadira:


Tenista Nike

El cas d'Alcaraz és el d'un esportista que ostenta un contracte amb Nike a l'alçada de grans estrelles de la raqueta, com el mateix Rafa Nadal. Però en aquest plujós estiu parisenc, aquest el vincle, fixat en 10 anys per una quantitat que supera los 150 milions de dòlars, s'haurà de limitar a la seva samarreta vermella i pantalons grocs. Contra les restriccions dels Jocs ha topat.

Als dobles, sí

Tant Carlos Alcaraz com Rafa Nadal sí que han pogut lluir el símbol Nike en el partit de dobles, que s'ha disputat només unes hores més tard. No s'ha aplicat el mateix criteri i el col·legiat del partit contra els argentins González i Molteni no ha cridat l'atenció als espanyols.

Carlos Alcaraz, amb la seva canellera amb el símbol Nike (Reuters)
ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut