La cançó de Rosalía que inspira el golejador del Girona, Taty Castellanos

L'argentí ha marcat sis gols en els últims tres partits i està en boca de tots
Cristina Busquets Rovira Actualitzat

A l'acabar el partit contra el Mallorca a Montilivi, el Jovent gironí va entregar al Taty Castellanos una samarreta on posava "Taty, no me falles".

L'argentí se la va posar ben orgullós i molts s'han preguntat d'on ha sortit aquesta frase. El grup d'animació del Girona ha creat una versió de la cançó de Rosalía "Despechá" dedicada al golejador que, seguint l'estrofa més coneguda de la cançó de la catalana, diu: "Taty, no me falles... que este año en Primera vienen grandes rivales".


El Taty, davanter de moda

Castellanos va arribar a Girona amb un bon cartell: màxim golejador de l'MLS, però poc es podia pensar que en clavaria quatre al Madrid i que el seu nom faria la volta al món. Ahir, Míchel tenia unes paraules per al seu jugador:

"Ell s'ha tret aquella llosa de sentir la pressió del gol i ara està molt endollat de cara a porteria. És un jugador que ha fet un gran any. Jo no em fixo en el Taty d'ara, de cara a gol. Avui ha fet no sé quants esforços d'alta intensitat en desmarcades, en trepitjar àrea, en ajudar, quedar-se a pilota quan tenim dificultats i en tancar espais i pressionar. Fins i tot, en transició defensiva ha fet un parell de carreres per defensar la nostra àrea increïbles. Bé, aquest és el Taty. És el que volem, el Taty que és humil, que treballa, que s'ho deixa tot per l'equip i que ens ajuda molt".

Davant del Mallorca, no només el Taty va marcar. Bernardo també es va vestir de golejador i es va convertir en el divuitè jugador de l'equip que fa gol. Una feina repartida que té una cara més visible, la d'un Taty que, ara mateix, no té sostre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut