Càlida abraçada entre Fermín i Pedri en l'entrenament del Barça (FCB)

La càlida rebuda del vestidor del Barça a l'olímpic Fermín

El futbolista andalús s'ha incorporat a la disciplina blaugrana després de les vacances
Redacció Esport3 Actualitzat

No va ser present a Mestalla en l'estrena del FC Barcelona a la Lliga. Malgrat això, Fermín va convertir-se en un dels protagonistes de la nit per una fotografia compartida a les seves xarxes socials. Dos dies més tard, el futbolista s'ha posat a les ordres de Hansi Flick per primera vegada.

Ho ha fet en l'entrenament d'aquest dimarts al matí, quan els blaugranes han tornat a la feina després d'un dia de festa. Fermín, doncs, dona per acabades les seves vacances, en un estiu en què no ha fet la pretemporada amb el Barça per disputar l'Eurocopa i els Jocs Olímpics. Pau Cubarsí i Eric Garcia, que també van guanyar l'or a París, van incorporar-se immediatament a l'equip blaugrana perquè no van jugar l'Eurocopa. 

Com era d'esperar, Fermín ha gaudit d'un túnel de calbots per part dels companys en el seu retrobament a la ciutat esportiva Joan Gamper. 

Flick ja compta, doncs, amb tots els seus jugadors, per bé que n'hi ha quatre de lesionats: Gavi, De Jong, Araujo i Ansu Fati. El tècnic alemany, però, està a l'espera de veure com es resol el mercat: tant Gündogan com Vitor Roque podrien deixar aviat l'equip i això permetria inscriure Dani Olmo. L'entrenador barcelonista espera poder comptar amb l'egarenc per al pròxim partit, dissabte (19.00) davant l'Athletic. 

Un partit en què caldrà veure quin mig del camp treu Flick després d'apostar per Marc Bernal i Marc Casadó a Mestalla, on Raphinha va exercir de mitja punta. Aquesta posició la podria ocupar Dani Olmo en cas d'estar inscrit a la Lliga, en un partit en què tot apunta que tornaran a jugar els dos Marcs en un doble pivot. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut