L'esportista va haver de ser traslladat immediatament a l'hospital (EFE)
Atletisme

La caiguda impactant de l'atleta Girma que commociona els Jocs de París

L'atleta etíop Lamecha Girma, plusmarquista mundial, queda inconscient després d'una brutal caiguda en els 3.000 obstacles

Redacció Esport3Actualitzat

La jornada de dimecres dels Jocs Olímpics ha deixat una imatge que ha encès les alarmes a París. L'atleta etíop Lamecha Girma, candidat a l'or, va patir una caiguda esgarrifosa en els 3.000 obstacles, que va deixar a tothom preocupat.

Lamecha Girma, que arribava amb altes expectatives, es trobava en plena lluita pel primer lloc quan, de sobte, va ensopegar amb una de les tanques i va tenir una caiguda brutal que el va deixar desplomat a terra.

L'esportista va haver de ser traslladat immediatament a l'hospital.

La pitjor caiguda

La caiguda esgarrifosa va obligar els serveis mèdics a entrar ràpidament per atendre'l. Tot seguit, se'l van emportar als vestidors de l'Stade de France, on van poder confirmar que havia tingut una commoció cerebral.

Girma es va desplomar a terra, i els corredors l'anaven esquivant. L'atleta, visiblement commocionat i sense poder-se moure, va ser finalment tret en llitera, cosa que posava fi a les seves esperances de medalla.

L'atleta etíop Lamecha Girma va patir una caiguda esgarrifosa (EFE)((EFE))

Finalment, el marroquí Soufiane El Bakkali es va emportar l'or, el nord-americà Kenneth Rooks es va assegurar la plata i el kenyà Abraham Kibiwot, el bronze.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut