Quique Setién, a l'esquerra, i Tchouaméni, a la dreta, durant el partit de Lliga entre el Reial Madrid i el Vila-real (EFE)

La brutal entrada de Tchouaméni, sense càstig: Setién no s'ho creu

L'àrbitre Alberola Rojas no ha mostrat ni tan sols la targeta groga
Redacció Esport3 Actualitzat

La Lliga espanyola no és la Premier. Si Casemiro va haver d'esperar a sortir del Reial Madrid per veure la primera vermella directa, Aurelien Tchouaméni ha fet recordar el seu predecessor al migcamp blanc amb una entrada brutal que s'ha quedat sense càstig. L'àrbitre, Alberola Rojas, no li ha mostrat ni tan sols la targeta groga.

En l'acció, que s'ha produït en el minut 43 de la primera part, Tchouaméni va amb tot en la lluita per una pilota i acaba colpejant amb els tacs la tíbia de Chukwueze. El davanter del Vila-real, que ha marcat dos gols i ha fet una assistència durant el partit, ha quedat estès al terreny de joc durant una bona estona amb evidents mostres de dolor. 

Els groguets han demanat la vermella per a Tchouaméni. Quan Quique Setién, l'entrenador del Vila-real, ha vist l'acció repetida, no s'ho podia creure. La realització televisiva ha captat la seva reacció. Al cantabre se li entén tot...

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut