Robert Sánchez parteix com a porter titular (@ChelseaFC)

La bogeria del mercat del Chelsea: fitxen el setè porter de la plantilla

El club londinenc paga 25 milions al Vila-real per Filip Jörgensen, que es converteix en el 42è jugador de l'equip d'Enzo Maresca
Redacció Esport3 Actualitzat

La direcció esportiva del Chelsea FC està revolucionant el mercat de fitxatges. El conjunt "blue" ha fet set fitxatges aquest juliol, entre els quals hi ha l'exblaugrana Marc Guiu, i ha gastat 112,5 milions en total. El nou tècnic, Enzo Maresca, té ara 42 futbolistes a la plantilla; però, sobretot, destaca l'overbooking a la porteria, amb set jugadors disputant-se una única plaça a l'onze.

L'últim a engrandir la llista ha sigut el danès Filip Jörgensen, de 22 anys, que va fer una gran temporada amb el Vila-real a la Lliga. El porter, venut per 24,5 milions d'euros, va arribar al club castellonenc amb només 15 anys i va anar passant per tots els equips de les categories inferiors fins a consolidar-se al primer equip en la darrera campanya.

L'equip groguet s'ha acomiadat d'ell amb una piulada.

Compartirà la porteria de Stamford Bridge amb Robert Sánchez, internacional espanyol, i Kepa Arrizabalaga, cedit la darrera temporada al Reial Madrid. Djordje Petrovic, Marcus Bettinelli, Lucas Bergström i Gabriel Slonina completen la saga de porters dels londinencs, a l'espera que el director esportiu Todd Boehly executi alguna sortida.

De moment, Robert Sánchez parteix com a titular, després de sortir d'inici en els darrers dos enfrontaments de pretemporada contra el Wrexham AFC i el Celtic de Glasgow, tot i que l'arribada de Jörgensen fa trontollar la jerarquia del murcià. Lucas Bergström, cedit les dues últimes temporades al Brommapojkarna de la Lliga sueca, també ha tingut minuts i es postula com el tercer porter de l'equip.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut