Algunes jugadores blaugranes celebrant un gol amb la selecció espanyola
Algunes jugadores blaugranes celebrant un gol amb la selecció espanyola (@SEFutbolFem)
Jocs Olímpics

Les dues blaugranes que cauen de la llista femenina de futbol per als Jocs Olímpics

Ja es coneixen oficialment les jugadores que seran a París 2024 en la primera participació a la història de la selecció espanyola femenina en unes Olimpíades

Redacció Esport3Actualitzat

La seleccionadora espanyola Montse Tomé ha donat a conèixer la llista definitiva de jugadores que seran als Jocs Olímpics de París. En total, 18 jugadores, entre les quals hi ha la presència de set blaugranes, a més de les catalanes Laia Aleixandri i Laia Codina. També hi haurà les exblaugranes Mariona Caldentey i Jennifer Hermoso.

Les escollides començaran una concentració per als Jocs el 17 de juliol, i el dia 21 viatjaran a França, on es concentraran a la ciutat de Nantes. Aquesta és la primera vegada a la història que la selecció espanyola femenina de futbol participarà en uns Jocs Olímpics.

Vicky, suplent, Jana fora

Una altra de les jugadores del Barça que també hauria pogut estar en aquesta llista és Vicky López. La migcampista, però, no ha estat convocada per Montse Tomé. Tot i això, serà una de les suplents i viatjarà a París, juntament amb Lete, Redondo i Méndez, i podrien entrar a l'equip en cas d'una possible baixa d'última hora.

Qui no viatjarà a França és Jana Fernández. La blaugrana, finalment, no estarà a la llista de la selecció espanyola ni serà una de les quatre suplents de l'equip.


Patri, la sorpresa

La sorpresa de la prellista i que s'ha acabat confirmant ha estat la de Patri Guijarro. La migcampista mallorquina del Barça era una de les poques que es mantenien voluntàriament allunyades de la selecció des de l'anomenat "motí de les 15", el setembre del 2022.

Guijarro, peça instrumental en els últims èxits del Barça, torna així a una convocatòria espanyola anys després, amb Espanya ja coronada campiona del món i amb serioses aspiracions d'endur-se l'or olímpic.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut