Les causes de la baixada de rendiment de Balde (EFE)
BARÇA

La baixa participació de Balde en l'últim mes de competició en xifres

El jugador ha anat perdent protagonisme de forma gradual fins a caure de l'onze de Xavi Hernández

Arnau CaraltActualitzat

Des que va debutar com a jugador del primer equip del Barça, Alejandro Balde s'ha convertit en amo i senyor del carril esquerre. El jugador del planter, que va renovar amb el club català fa menys de dos mesos, de seguida va robar el lloc a Jordi Alba, i va precipitar així la sortida del millor lateral esquerra de la història del club.

 

Balde va començar la present temporada sent un fix a l'onze de Xavi, però a poc a poc ha anat perdent protagonisme. En l'últim mes de competició, des del partit contra la Reial Societat, Balde ha disposat de menys de la meitat dels minuts que ha disputat l'equip. Hi ha hagut sis enfrontaments comptant el de l'Atlètic, 540 minuts en total dels quals Balde només ha intervingut en 238. Una tímida participació del 44% dels minuts jugats. De fet, només ha jugat dos partits sencers: a Anoeta i a Vallecas, en l'empat a un contra el Rayo Vallecano.

De capa caiguda a la Champions

Crida especialment l'atenció els pocs minuts que ha tingut Balde en competició europea. Si analitzem el rendiment del jugador des del partit contra el Xakhtar a l'estadi Olímpic del 25 d'octubre, les aparicions del defensa blaugrana han estat irrisòries. Tan sols 58 minuts disputats dels últims tres partits. Una ínfima participació que cau fins al 21% dels minuts en joc que ha jugat el Barça a la Champions.

 

Anar al contingut