Moment en què Mbappé veu la targeta vermella directa després d'una violenta entrada sobre Damien da Silva (EFE)

Kylian Mbappé rep tres partits de sanció i acosta la Bota d'Or a Leo Messi

El davanter del PSG, que suma 30 gols, ha estat sancionat amb 3 partits i només n'hi queden 2 per intentar atrapar el capità blaugrana (34)
Actualitzat

Kylian Mbappé ha estat sancionat amb tres partits de suspensió per la seva expulsió a la final de la Copa de França, dissabte passat. L'internacional francès ja ha de complir el càstig a la Lliga francesa i, de fet, ja no va jugar el partit de dimarts al camp del Montpeller.

Mbappé és en aquests moments el gran contrincant de Leo Messi en la lluita per la Bota d'Or, el premi al màxim golejador de les lligues europees. Aquesta sanció aplana el camí al capità blaugrana cap a la seva sisena Bota d'Or: Messi suma actualment 34 gols a la Lliga per 30 Mbappé, que només disposarà de dos partits per retallar diferències.

A Messi li queden tres jornades de Lliga però és poc previsible que jugui, ja que el Barça prioritza la Lliga de Campions. Però fins i tot sense jugar més a la Lliga, l'argentí podria tenir ja el premi a la butxaca.

Expedient per a Neymar

Pel que fa a Neymar, que després de la final de Copa va empènyer un seguidor del Rennes, la Comissió de Disciplina de la Lliga li ha obert un expedient i la setmana que ve se sabrà quina és la sanció.    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut