Kylian Mbappé, celebrant el gol a la Supercopa de França (Reuters)
Futbol

Kylian Mbappé assegura que encara no ha pres cap decisió sobre el seu futur

El davanter francès, que queda lliure al juny, diu que comunicarà la seva decisió tan bon punt la prengui

Redacció Esport3Actualitzat

Després de donar un nou títol al París Saint-Germain, la Supercopa de França, Kylian Mbappé ha parlat sobre el seu futur per assegurar que encara no ha pres cap decisió. El crac francès acaba contracte amb el PSG al mes de juny i, per tant, des de l'1 de gener és lliure de negociar amb el club que vulgui sense que el seu actual equip rebi compensació econòmica. 

Una situació que es repeteix cada any, ja que Mbappé renova sempre per una sola temporada. En les ocasions anteriors ha acabat renovant per l'entitat parisenca tot i els forts rumors que el lligaven a altres equips, especialment al Reial Madrid. Ara, l'exjugador del Mònaco assegura que encara s'ho ha de rumiar: 

"No he pres cap decisió, encara no he fet la tria. Però tenim un acord amb el president que fa que totes les parts estiguin protegides. El meu futur no és un tema intern. Hem de pensar en l'equip."  

 Mbappé explica que, tan bon punt s'hagi decidit, ho farà públic

"L'any 2022 no ho vaig saber fins al maig. Si sé el que vull fer, per què arrossegar-ho? No tindria cap sentit." 

A més de l'equip blanc, que a través dels seus mitjans afins ha començat a escalfar --per enèsima vegada-- una possible arribada del francès a Madrid, també ha sonat amb força el Liverpool com a possible destí del crac francès.

 

Anar al contingut