Kroos, esbroncat a Riad per les seves crítiques al futbol àrab
Bellingham abraça Kroos (Reuters)
Futbol

Per què Riad escridassa Toni Kroos? Xiulada monumental al migcampista alemany a la Supercopa

L'afició saudita no ha perdonat al jugador alemany les crítiques sobre les grans inversions del futbol àrab per aconseguir els fitxatges de jugadors encara en plenitud

Redacció DigitalActualitzat

El migcampista alemany del Reial Madrid Toni Kroos ha estat escridassat des del moment en què ha entrat al camp a la semifinal de la Supercopa d'Espanya en substitució de Luka Modric per gran part dels aficionats que van assistir a l'Al-Awwal Park de Riad.

La majoria dels aficionats ha donat suport al Reial Madrid, però l'han xiulat perquè en més d'una ocasió Kroos ha criticat el futbol saudita i s'ha mostrat contrari a tancar la carrera a l'Aràbia Saudita. L'alemany ha estat crític públicament amb les altes quantitats que es paguen per a l'arribada de jugadors d'alt nivell a la seva lliga

"No jugaria mai allà, la falta de drets humans m'ho impediria."

Les seves declaracions han tingut resposta des de la grada de l'estadi Al-Awwal Park:

El migcampista alemany ha entrat al camp als 67 minuts en lloc de Modric i ha estat rebut amb una sonora xiulada. Des d'aquest moment, cada vegada que Kroos entrava en contacte amb la pilota ha hagut de sentir una barreja de xiulets i esbroncades de la grada.

Els gestos amb el polze de la mà cap avall es repetien quan l'alemany es dirigia a un córner, molts d'aficionats amb samarretes del Reial Madrid no dubtaven a recriminar les declaracions i l'opinió mostrada per Kroos sobre el futbol àrab.

Kroos va criticar la decisió de Gabri Veiga d'anar al futbol àrab a Sports Illustrated: 

"Els futbolistes han de prendre aquesta decisió per si mateixos, com Cristiano Ronaldo, que ho va fer a l'etapa final de la seva trajectòria. Però es fa molt difícil quan jugadors que estan a la meitat de les seves carreres i tenen la qualitat suficient per estar a els millors clubs d'Europa, decideixen acceptar aquests traspassos. És aquí quan això comença a ser difícil per a l'esport que tots estimem."

 

Anar al contingut