Futbol

Koeman torna a incendiar el Barça: "De Jong té una lesió important"

Koeman ha valorat la lesió de Frenkie de Jong i ha parlat sobre l'actualitat del Barça

Redacció Esport3Actualitzat
Aquest divendres ha tingut lloc la quarta edició de la Koeman Cup, un torneig solidari de golf i pàdel organitzat per Ronald Koeman al Club de Golf Barcelona i Ba Padel. L'exjugador i exentrenador blaugrana ha encès les alarmes a can Barça, assegurant que Frenkie de Jong pateix una "lesió important" i que el jugador esà "preocupat".

Dies abans de començar la Eurocopa, vam conèixer la recaiguda de la lesió al turmell de Frenkie de Jong. L'holandès va lesionar-se en un partit contra el Reial Madrid i no ha fet net per poder jugar la Eurocopa amb el seu pais. Segons el comunicat que va emetre el Barça, el jugador patia un esquinç de grau dos sever al seu turmell dret. 

Frenkie està preocupat, té una lesió important. Encara no està per jugar.

A més, ha afegit que les recaigudes del migcentre són per "jugar partits importants quan no estava preparat". Per una banda, Koeman enten que el club estava en un moment important i necessitaven a Frenkie, però per l'altre, els pocs entrenaments i el fluix ritme de partit han jugat en contra de la salut del fubtolista.

Davant dels rumors d'una possible venda de Frenkie de Jong, Koeman assegura que els "jugadors importants i bons s'han de quedar al club i que el Barça està perdent el tren davant del Reial Madrid". "El Barça ha d'estar adalt, competint per tot. Però, la junta "treballa d'una manera que no es bona pel club" ha afegit. L'exblaugrana assegura que "el Reial Madrid té un equip de futur i el Barça té joves amb molt futur, però, necessita jugadors com Mbappé que marquin diferències".

El seleccionador holandès s'ha desfet en elogis cap a la selecció espanyola i ha felicitat a Luis de la Fuente. Ha declarat que espanya ha jugat a un joc increïble i que són els justos guanyadors de la Eurocopa. Sobre la irrupció de Lamine Yamal, Koeman només ha tingut bones paraules, però no s'ha volgut mullar pel que fa als rumors de Nico Williams i Dani Olmo com a possibles incorporacions al club blaugrana. Koeman ha apuntat que sovint no es tracte tant d'anar a buscar nous jugadors a fora i que s'ha de treballar bé des de dins".   

El meu somni és tornar al club i ajudar en el que pugui, però no d'entrenador. Sempre que hi hagi un altre president"

L'heroi de Wembley també ha parlat sobre el nou entrenador del Barça, Hansi Flick, assegurant que és una bona opció pel Barça, tot i que demana a Laporta "que tingui paciència i que li doni confiança". Sobre un possible retorn a Barcelona, Koeman descarta fer-ho com a entrenador però si per ajudar en tot el que pugui, sempre que hi hagi un altre president. Tot i això, l'holandes es mantindrà al capdavant de la selecció com a mínim dos anys més. 

En aquest tornieg de golf i pàdel també hi ha participat altres ex-jugadors, amics i companys de Koeman com Edwin van der Saar, Sergi Barjoan, Julio Salinas o el jugador de bàsquet Ricky Rubio. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut