Jordi Alba va acabar lesionat el partit contra el Bayern (@FCBayern)
BARÇA

Koeman perd Alba i Pedri per lesió

El club ha informat que el canari té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra i que el lateral de l'Hospitalet en té una altra al bíceps femoral de la cuixa dreta.

Redacció Esport3Actualitzat

A Ronald Koeman se li multipliquen els problemes en forma de lesió. Si ja va haver de fer mans i mànigues per confeccionar un onze per enfrontar-se amb el Bayern de Munic, pitjor ho tindrà encara per fer l'alineació del pròxim partit, dilluns que ve, contra el Granada, al Camp Nou.

Aquest dimecres, el club ha informat que Pedri i Alba també són baixa. El canari, que va jugar tot el partit contra el Bayern, té una lesió muscular al quàdriceps de la cuixa esquerra i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. Era el primer partit de Pedri després de les minivacances que li havia donat Koeman i que el van fer descansar contra el Getafe.

Pedri, abatut després d'un gol del Bayern (Reuters)

Jordi Alba, per contra, no va poder acabar el partit i avui les proves que li han fet han determinat una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. El club no ha facilitat el temps de baixa previst en cap dels dos casos.

Anar al contingut