BARÇA

Koeman: "L'empat és just, he vist un Athletic d'un molt bon nivell"

El tècnic del Barça ha reconegut que l'Athletic ha estat superior a la primera part i ha alabat l'actitud dels jugadors després d'encaixar l'1-0

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha elogiat el partit de l'Athletic Club i ha reconegut que els locals han estat superiors al Barça durant la primera part del partit.

"Ens hem complicat massa al principi del partit. Ens han pressionat molt i s'ha de saber quan es pot jugar en curt. L'empat és just; he vist un Athletic d'un molt bon nivell, així que no puc estar descontent amb el resultat"

El tècnic també ha lamentat la falta d'encert en l'últim tram del partit, i tot i això ha lloat l'actitud dels jugadors després d'encaixar el primer gol. El focus d'atenció l'ha tornat a acaparar Memphis, de qui Koeman ha destacat la personalitat.

"Per mi no és una sorpresa que en tan poc temps hagi demostrat la seva qualitat. Avui ha fet un gran gol, llàstima de l'última oportunitat que hagués pogut ser l'1-2. És un jugador molt important perquè té molta efectivitat, té força i aporta velocitat a dalt. Quan arribes a un equip com el Barça s'ha de tenir personalitat per poder demostrar la teva qualitat, la pressió és més gran que en qualsevol altre equip. Està en una edat perfecta per demostrar-la".

L'entrenador blaugrana també ha valorat molt positivament el partit de De Jong, per "la seva velocitat amb la pilota" que ha permès "trencar les línies del mig del camp". Ha negat que Griezmann hagi fet un mal partit perquè "ofensivament no ha tingut oportunitats" i ha ressaltat la professionalitat d'Eric García, que avui ha jugat després d'assabentar-se de la mort del seu avi.

"Ens hem assabentat de la pèrdua de l'Eric abans del partit. És un gran professional. Ha jugat un molt bon partit, llàstima de la pèrdua de pilota en l'últim minut del partit".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut