Klopp celebra la classificació del Liverpool per a la final de la Champions (EFE)
Lliga de Campions

Klopp: "No trobo una explicació per al que ha passat en una nit màgica"

El tècnic alemany del Liverpool ha reconegut que no pot trobar "una explicació" a la remuntada gairebé impossible del conjunt anglès a Anfield

Actualitzat

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, s'ha mostrat molt feliç per la classificació del seu equip per a la final de la Lliga de Campions i ha reconegut que no sap com els seus jugadors han pogut aconseguir guanyar el Barça per 4 a 0 per remuntar l'eliminatòria. El tècnic alemany, exultant, ha reconegut que no pot trobar "una explicació" a la remuntada gairebé impossible del conjunt anglès, que va perdre per 3 a 0 el duel d'anada al Camp Nou.

"No trobo una explicació per al que ha passat en una nit màgica en què l'afició ha estat molt important per a la nostra victòria", ha afirmat en declaracions a Movistar Plus.

Qüestionat per quina és la raó per la qual el Liverpool ha aconseguit arribar a la final, la seva resposta ha estat breu: "Futbol. Difícil de descriure."

 "El que va passar el dia de Barcelona... no vam merèixer perdre. Vaig dir als nois que havíem de tornar a fer el mateix, però més. No sé com ho han pogut fer. És dels tres millors partits que he viscut en la meva carrera", ha conclòs.

Anar al contingut