Klopp celebra la classificació del Liverpool per a la final de la Champions (EFE)

Klopp: "No trobo una explicació per al que ha passat en una nit màgica"

El tècnic alemany del Liverpool ha reconegut que no pot trobar "una explicació" a la remuntada gairebé impossible del conjunt anglès a Anfield
Actualitzat

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, s'ha mostrat molt feliç per la classificació del seu equip per a la final de la Lliga de Campions i ha reconegut que no sap com els seus jugadors han pogut aconseguir guanyar el Barça per 4 a 0 per remuntar l'eliminatòria. El tècnic alemany, exultant, ha reconegut que no pot trobar "una explicació" a la remuntada gairebé impossible del conjunt anglès, que va perdre per 3 a 0 el duel d'anada al Camp Nou.

"No trobo una explicació per al que ha passat en una nit màgica en què l'afició ha estat molt important per a la nostra victòria", ha afirmat en declaracions a Movistar Plus.

Qüestionat per quina és la raó per la qual el Liverpool ha aconseguit arribar a la final, la seva resposta ha estat breu: "Futbol. Difícil de descriure."

 "El que va passar el dia de Barcelona... no vam merèixer perdre. Vaig dir als nois que havíem de tornar a fer el mateix, però més. No sé com ho han pogut fer. És dels tres millors partits que he viscut en la meva carrera", ha conclòs.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut