Klopp: "És futbol, sí que tenim possibilitats de remuntar"

L'entrenador del Liverpool "accepta la derrota", però prefereix quedar-se amb el joc que han ofert els seus jugadors per intentar neutralitzar el conjunt blaugrana
Actualitzat

L'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de la derrota que el seu equip ha encaixat al Camp Nou (3-0) en el partit d'anada de les semifinals de la Champions League:

"No estic segur si ens mereixíem més. Ells han marcat tres gols i nosaltres, cap. Estic satisfet de com hem jugat, ha estat un dels millors partits de Champions que hem jugat. Hem tingut bones ocasions i els hem donat molts problemes. Només ens ha faltat marcar un gol. M'ho he passat molt bé en aquest partit. Accepto la derrota i estic orgullós dels meus jugadors."

 

Sobre Messi, autor d'un doblet, i referència indiscutible en el joc ofensiu del Barça, el tècnic alemany només té paraules d'elogi:

"En els seus moments, Messi és imparable. És un jugador de primera classe mundial. Ens ha demostrat la seva habilitat. Soc un gran admirador. Els nois han intentat parar-lo, hem jugat a futbol i m'ha agrada com ho hem fet"

 

Pel que fa si veu possible que el Liverpool pugui remuntar a Anfield en el partit de tornada de la setmana que ve:

"És futbol, sí que tenim possibilitats. D'acord, és el Barcelona i serà un altre partit molt complicat. Però sí que tenim possibilitats."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut